RE-GLASS

Mi számít visszaélésnek? A törvény vagy a magatartási kódexünk megsértése, például megvesztegetés és korrupció, pénzügyi szankciók megsértésének gyanúja, csalás és lopás, összeférhetetlenség, az, munkahelyi zaklatás, zaklatás, diszkrimináció vagy a személyes adatok védelmének elmulasztása.

Mi NEM számít visszaélésnek? Kérjük, ne használja ezt a csatornát a szokásos ügyfélpanaszokra; vagy egyéb folyamtok fejlesztésére irányuló visszajelzésekre

HOGYAN KELL JELENTENI?

QR kód

Szkennelje be a QR-kódot okostelefonja kamerájával vagy QR-kódolvasóval, hogy hozzáférjen a bejelentő portálunkhoz.

A Bejelentő formot az alábbi linken is eléri:

https://visszaelesbejelentesrendszer.hu/data_recording/w0DwVJQ7804ac79faeb04d8qID1mR8

 

Segíthet a külsős szolgáltatónknak és jelentősen lerövidítheti a kivizsgálás idejét, ha betartja az alábbi elveket és szükség esetén elküldi a megfelelő anyagokat.

A Bejelentése során kérjük:

  1. Kérjük, hogy világosan és tömören írja le a problémát, amit észlel, kerülje az általános kijelentéseket (pl. „ez egy „), szabálytalanság
  2. A lehető legtöbb részletet adja meg, hogy megmagyarázza az észlelt szabálytalanságot
  3. Ha rendelkezik ilyennel, csatoljon minden releváns, jogszerűen megszerzett dokumentum másolatot, (például e-maileket, telefonos feljegyzéseket, szöveges üzeneteket, tevékenységi naplókat, tárgyalási feljegyzéseket, képeket, leveleket vagy szkenneléseket, amelyek az Ön jelentésével kapcsolatosak.
  4. (adott esetben) más lehetséges tanúk neveinek és telefonszámainak listája, akik megerősíthetik az Ön állításait.

KIVIZSGÁLÁSI FOLYAMAT

A bejelentési folyamatot a lehető legegyszerűbbé tesszük. A bejelentéstől függően 5 munkanapon belül egy külsős független szolgáltató vizsgálja meg a bejelentését. A vizsgálat időtartama az ügy összetettségétől függ. A vizsgálat során bármikor kommunikálhat a kivizsgálóval ugyanazon a csatornán keresztül, amelyen a bejelentést benyújtotta.

MEGVÉDJÜK A SZEMÉLYAZONOSSÁGÁT!

A névtelen bejelentésekhez a Cégkultúra Kft. egy független, magyar visszaélés-bejelentő szolgáltató által biztosított platformot használjuk, amely szolgáltató a legmagasabb szintű adatbiztonsági szabványok és a folyamat teljes anonimizálása révén védi az Ön személyazonosságát (az olyan háttéradatokat, mint a felhasználó IP-címe vagy a feltöltött fájlok szerzői jogi adatai nem osztja meg velünk). Így amennyiben erről a bejelentés során nyilatkozik, a vállalat és a munkatársai előtt az ön személyazonossága teljes mértékben ANONIM marad.

A JELENTÉSTÉTEL ALAPELVEI

Mindannyiunknak azon kell dolgoznunk, hogy működési elveink megsértése esetén azonnal és következetesen járjunk el. Néha azonban nehéz megállapítani, hogy egyáltalán történt-e jogsértés.

A bejelentéseknél a következőket kell figyelembe vennie:

  1. GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA, HOGY gyanúja megalapozott
  2. Bejelentése etikus és ésszerű

Ez lehetővé teszi, hogy a konkrét problémára és annak alternatíváira összpontosítson.

Használja az ítélőképességét és a józan eszét: ha valami etikátlannak vagy ésszerűtlennek tűnik, akkor valószínűleg az is. Ha kétségei vannak, természetesen megbeszélheti az ügyet a felettesével vagy a vezetőjével is, ha úgy érzi, hogy ez a jobb irány.

Amennyiben azt érzi, hogy biztonságosabb külsős – független segítséget kérni akkor bátran tegye meg valamelyik fentebb jelzett csatornán.

Ne feledje: a vállalat tiszta és etikus működése hosszú távon mindannyiunk érdeke!

Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023.05.01. (hétfő) és 2023.05.05. (péntek) napokon telephelyünkön a ki- és beszállítás SZÜNETEL.

Kamionokat ezen a 2 napon nem tudunk fogadni.

Megértésüket köszönjük!