RE-GLASS

Laminált üveg feldolgozás

Hőszigetelt üveg feldolgozás

Cégünk minőségtől és mennyiségtől függően foglalkozik üvegcserép, síküveg-törmelék (ipari- szabási- hulladék- hőszigetelt- és laminált üveg) szállításával, kezelésével és hasznosításával.

A feldolgozáshoz jelenleg két technológia-sorral, és az elődaráláshoz szükséges homlokrakodóinkra elhelyezett elődarálókkal rendelkezünk. A gépek kapacitása laminált üveg esetén 15-20 tonna/óra/db – de síküvegből eléri a 20 tonna/óra/db-ot is.

A feldolgozás során szétválasztjuk és eltávolítjuk az üvegtől  idegen anyagokat: PVB-fóliát, fém- és gumi-szennyeződéseket .  

Rendelkezünk a szükséges engedélyekkel, és – “üveghulladék begyűjtés, szállítással, kezelés és hasznosítás” tevékenységi területen – MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005 irányítási rendszerrel is.

Az általunk begyűjtött üvegtörmelék újra-hasznosításra kerül, így az előállított tiszta, darált üveg immár termék – és nem hulladék.

Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023.05.01. (hétfő) és 2023.05.05. (péntek) napokon telephelyünkön a ki- és beszállítás SZÜNETEL.

Kamionokat ezen a 2 napon nem tudunk fogadni.

Megértésüket köszönjük!